Houten vloer kopen? Hans Hoek mode in wonen in de regio Ouddorp en Middelharnis is expert op het gebied van vloeren

Met een houten vloer krijg je een hele natuurlijk sfeer in huis. De vloer gaat jarenlang mee met de juiste verzorging. Onze vakmensen kunnen je alles vertellen over houten vloeren. Je hebt keus uit houtkleur, nerf en matheid. Kom gerust eens langs bij Hans Hoek mode in wonen in de regio Ouddorp en Middelharnis om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

https://www.cinzento.nl/

Image slide

Tips voor houten vloeren bij Hans Hoek mode in wonen in de regio Ouddorp en Middelharnis

Je bent eruit, het wordt een houten vloer. Maar na dat besluit valt er nog veel meer te kiezen over die vloer. De kleur, de houtsoort, grootte van de nerf en de matheid van vloer, zijn allemaal elementen die bepalend zijn voor de sfeer in jouw kamer.

Hans Hoek mode in wonen in Ouddorp is gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren. In onze showroom laten wij je dan ook graag onze uitgebreide collectie zien.

Daarnaast kunnen wij je alles vertellen over de verschillende houtsoorten en mogelijkheden in combinatie met vloerverwarming.


Bekijk de vloeren collectie

Hoe leg je een houten vloer? Met vakmanschap van Hans Hoek mode in wonen

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van het leggen van een houten vloer.

Zij weten als geen ander of je de vloer zwevend of vast moet leggen. Ook adviseren wij je graag bij de keuze of je de vloer in de lengte, breedte of als visgraatmotief laat leggen. Voor het plaatsen van de houten vloer, zorgen onze vakmannen ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte op orde is.

Vervolgens wordt de basis gelegd door het plaatsen van een hoogwaardige ondervloer. Met het plaatsen van de houten vloer en de juiste plinten wordt jouw vloer een echte blikvanger.

Kom eens bij ons langs voor gratis advies. We helpen je graag verder.


Laat je inspireren

Onderhoud van de houten vloer

Het onderhoud van een houten vloer is over het algemeen iets meer dan bij een vinyl- of laminaatvloer. Maar met het bijgeleverde onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw houten vloer nodig heeft.

Een goed onderhouden vloer gaat jarenlang mee! Kom eens langs bij Hans Hoek mode in wonen om van een vakman te horen hoe je een houten vloer goed onderhoudt.


Maak een afspraak met Hans Hoek mode in wonen

Stofvrij schuren en nazorg van jouw houten vloer door Hans Hoek mode in wonen

Naast wekelijks onderhoud is het ook belangrijk dat je de vloer een keer in de zoveel tijd schuurt.

Hans Hoek mode in wonen kan indien gewenst de verzorging van jouw houten vloer op zich nemen. Of het nu om schuren of een nabehandeling (in de olie of lak zetten) gaat. Ook als je al jaren een houten vloer hebt liggen en deze dringend toe is aan een opknapbeurt, staan wij voor je klaar. Laat je jouw vloer door ons schuren?

Dan kun je ervan uit gaan dat dit altijd stofvrij gebeurt.

Neem contact op met Hans Hoek mode in wonen in Ouddorp voor meer informatie.

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland gedaan. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

Cinzento gebruikt gecertificeerde producten en houd binnen onze productie rekening met mens en milieu.

Wil je meer informatie over Cinzento vloeren? Maak dan een afspraak bij Hans Hoek mode in wonen in Ouddorp.


Meer informatie over Cinzento Custom Made®