Parket kopen? Hans Hoek mode in wonen in de regio Ouddorp en Middelharnis is expert op het gebied van vloeren

De keuze voor de juiste vloer kan best lastig zijn. Hans Hoek mode in wonen heeft een grote verscheidenheid aan parketvloeren in de aanbieding. Hout is warm, gezellig en duurzaam. We vertellen je graag meer over de voordelen van parket. Wil je het met eigen ogen zien? Kom dan bij ons langs in de regio Ouddorp en Middelharnis.

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

https://www.cinzento.nl/

Image slide

Duurzaam parket koop je in de regio Ouddorp en Middelharnis

Hans Hoek mode in wonen beschikt over een uitgebreide collectie lamelparketvloeren. Onze specialisten nemen graag de tijd voor je om de juiste lamelparketvloer uit te kiezen, te adviseren over het gebruik, de verzorging en de diverse mogelijkheden om de vloer te leggen.

Hierdoor kan de vloer in jouw woning het gewenste karakter en sfeer krijgen.

Met een bijgeleverd schriftelijk onderhoudsadvies weet je precies welke verzorging jouw lamelparketvloer nodig heeft en garanderen wij dat je jarenlang plezier hebt van jouw vloer. Bij Hans Hoek mode in wonen in Ouddorp vertellen we er graag meer over.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Voordelen van parket van Hans Hoek mode in wonen

Een lamelparketvloer heeft als groot voordeel ten opzichte van een echt massief houten vloer dat deze vaak ook geschikt is voor vloerverwarming.

Dankzij de constructie van verlijmde lagen is lamelparket duurzamer en vriendelijk voor je portemonnee.

Wil je meer weten over parket, kom dan langs bij [bedrijfsnaam]] in Ouddorp. We vertellen je graag meer.


Laat je inspireren

Beste tips en advies door ervaring met houten vloeren

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren en kunnen je goed adviseren. Ook als je de vloer iets extra’s wilt geven door een apart patroon in jouw vloer te benadrukken of een combinatie wilt maken met trendy Marokkaanse cementtegels, kunnen we je adviseren.

Het plaatsen van een houten vloer is echt vakwerk. Wij hebben ervaren parketleggers in dienst, die zorgvuldig werken en oog hebben voor detail. Het resultaat: een strak gelegde vloer. Met de juiste plinten erbij wordt jouw vloer zo een echte eyecatcher.

Kom gerust eens langs bij Hans Hoek mode in wonen die bekend staat in de hele regio Ouddorp en Middelharnis.


Maak een afspraak met Hans Hoek mode in wonen

Officieel Cinzento Custom Made® dealer

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland gedaan. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

Cinzento gebruikt gecertificeerde producten en houd binnen onze productie rekening met mens en milieu.

Wil je meer informatie over Cinzento vloeren? Maak dan een afspraak bij Hans Hoek mode in wonen in Ouddorp.


Meer informatie over Cinzento Custom Made®