Over Hans Hoek mode in Wonen

Hans Hoek mode in Wonen in de regio Ouddorp, Middelharnis, Rockanje en Renesse is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Hans Hoek mode in wonen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Hans Hoek mode in wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. In het gezellige centrum van Ouddorp vind u onze sfeervolle winkel. Een interieurwinkel gespecialiseerd in woonadvies, gordijnen, raamdecoratie, verf, behang, vloeren en lampen.

De historie van Hans Hoek mode in wonen

Sinds 1980 is Hans Hoek bezig met het creëren van sfeervolle interieurs. Achttien jaar in de bouwmarkt waar de nadruk lag op decoratieve materialen en het geven van kleur en interieur advies. Na het volgen van een cursus interieur architectuur was de stap naar een woningtextiel speciaalzaak snel gezet. Na wat omzwervingen op diverse locatie's hebben we onze plek gevonden in het mooie centrum van Ouddorp. Advies en service staan bij ons hoog in het vaandel! Wij werken met uitsluitend ervaren vakmensen voor het decoreren bij u thuis. Omdat wij erkend leerbedrijf zijn treft u regelmatig stagiaires van het HMC bij ons aan, dit zijn jonge gemotiveerde mensen welke volledig op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Op deze manier kunt u enerzijds gebruik maken van onze jarenlange ervaring en anderzijds kunnen wij u informeren over de nieuwste trends op gebied van wonen.

Neem contact op met Hans Hoek mode in Wonen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!